Cégünkről

Cégünkről

Cégünk jogelődjével együtt már 1995 óta foglalkozik sportszerek, sportruházat
értékesítésével speciálisan egyesületek, iskolák, közintézmények részére. Az elmúlt 23 év
tapasztalatai alapján kialakított portfólió lehetőséget nyújt partnereink részére, hogy
igénybe vegye teljes körű komplett szolgáltatásainkat amely kiterjed szinte mindenre
amire egy sportszervezetnek szüksége lehet.

A márkanév

A ZICCER sportmárka előnyei, hogy lehetőség van a vevő igényei alapján teljesen egyedi, az egyesületre jellemző egységes megjelenés kialakítására, akár az összes szakosztályra vonatkozóan. Korlátlan feliratozási és számozási lehetőség plusz költségek nélkül. A termékek színtartósságára valamint a feliratozásra ÖRÖKÖS GARANCIÁT VÁLLALUNK! A termékek pótlására folyamatosan van lehetőség mivel nincs kiszolgáltatva a vevő a pillanatnyi raktárkészletnek illetve annak,hogy a sportmárka esetleg megszünteti az adott modellt!

Termékeink

Sportmezeink a legmodernebb digitális technológiával,Sportruházatban használt leújabb és legkorszerűbb alapanyagokból készülnek szublimált technológiával.

Terveink

Egy jól eltalált, egységes vizuális megjelenés elengedhetetlen eszköze a sikerhez vezető út egyik legmeghatározóbb eszközének a megjegyezhetőségnek. Az egységes megjelenés pedig mindig valamilyen rendezettségre utal, a rendezettség megbízhatóságot sugall, ami bizalmat kelt. Bizalmat egymás között, ami pedig egy közös összetartozást egy egységességet teremt. Legyen szó a csapatokról, egyesületekről vagy bármilyen rendezvényről amiket közösen, egymásért teremtünk.

Arra törekszünk,hogy minden sportághoz,kiváló minőséggel és egyediseéggel eljussunk!

Logisztika

Szállítási feltételek, határidők

Amennyiben a megvásárolt termék rendelkezik raktárkészlettel, a délután 3-ig leadott rendeléseket a következő munkanap a GLS futárszolgálat kiszállítja. Amennyiben a termék nem rendelkezik raktárkészlettel, a rendelés leadástól számított 3 héttel kell számolni de a pontos szállítás dátumáról tájékoztatni fogjuk.

FONTOS!
A kiszállítás kizárólag a Megrendelő által megadott házszám kapujáig érvényes. A szállítási költség nem tartalmazza a termék(ek) emeletre, pincébe, udvarra történő be- és kiszállítását továbbá telepítését, összeszerelését.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Teamsport+Print Kft. kártérítési kötelezettség nem terheli. 

Ingyenes kiszállítás

40 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 8-17 óráig

Folyamatos akciók

Jelentős kedvezmények és ajándékok

Biztonságos fizetés

Ügyes megoldások bankkártyával is

Oldal tetejére